LIFESTYLE & EVENTS, MYSELF

Hrană pentru suflet

Eu am periodic câte un acces de furie împotriva telefoanelor și mai ales împotriva a cum ne fac să ne pierdem timpul cu scroll-uri interminabile pe Facebook sau Instagram.


Am încercat să-l las deoparte măcar pentru o zi, și vă zic, e life-changing! Timpul ăla pierdut l-am alocat unor activități mult mai plăcute și mai productive.


De exemplu, în loc să dai 10 minute scroll pe Facebook mai bine citești 10 minute sau cureți mâncarea veche de prin frigider. Dar subiectul ăsta e lung, complex și profund. Fiecare îl înțelege cum vrea, iar unii ar putea să mă contrazică. Dar e dreptul fiecăruia, eu doar îmi exprimam o frustrare în legătură cu un subiect care uneori pune parcă stăpânire pe mine.


Morala: ca să rectific, de fapt nu sunt de vină telefoanele ci cum le folosim și faptul că uneori abuzăm de această tehnologie menită să ne ușureze viața. Suntem ființe care au nevoie și de hrană pentru suflet iar asta cu siguranță nu se găsește într-un device de plastic cu ecran luminos.

Keep your mind open, not just your eyes!


Ați încercat vreodată să vă setați limite în ceea ce privește folosirea exagerată a telefonului și să observați cum vă simțiți?

  • Text Hover
PS: Share this, or I'll eat your cookies...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
Share on Reddit
Reddit
Email this to someone
email

Author


Avatar

Corina Chiorean

Hello, world! Childish and stubborn, I'm not your usual cup of tea. Oh, and once you know me, I'll introduce you to my other personalities as well. Don't worry, they're friendly and very chatty, unless you're a schmuck!