MYSELF

Mor de dragul lor!

V-ați gândit vreodată la faptul ca fiind o generație tânără, vă vine natural să postați tot felu’ de fotografii și dați share la tot soiu’ de citate si meme-uri în engleza, unele amuzante, altele sarcastice, unele mai simple sau altele mai greu de înțeles pentru cineva care nu știe engleză prea bine sau deloc? 


Dar la dragii voștri părinți care vă dau like sau inimioare la tot ce postați doar fiindcă sunteți copiii lor și vă iubesc atât de mult încât indiferent ca înțeleg sau nu engleza, indiferent că prind sau nu gluma dintr-un meme, ei sunt acolo, gata să vă arate că nu sunteți lăsați de izbeliște? Meme-uri care de obicei au și un substrat cultural sau un inside joke pe care ei habar nu au să-l descifreze. V-ați gândit? V-ați gândit cât sunt de cute așa în inocența lor?


V-ați gândit cât de mult vă iubesc oamenii ăștia? 


Pățesc frecvent să dau share la meme-uri și deși ai mei nu sunt mari cunoscători de engleză, dau mă, like și love și share la toate bazaconiile mele…


Stau de multe ori și mă întreb dacă chiar au prins gluma sau jocurile de cuvinte, și de fiecare dată mor de dragul lor!

Meet #LadyMother and #Daddio ! ❤️  • Text Hover
PS: Share this, or I'll eat your cookies...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
Share on Reddit
Reddit
Email this to someone
email

Author


Avatar

Corina Chiorean

Hello, world! Childish and stubborn, I'm not your usual cup of tea. Oh, and once you know me, I'll introduce you to my other personalities as well. Don't worry, they're friendly and very chatty, unless you're a schmuck!