MYSELF

Până când?!

Urmăresc multe ONG-uri și adăposturi pentru animale pe social media si nu numai, dar astăzi mi s-a umplut paharul. 


Într-o postare de facebook a celor de la Booking Catspert – Pisici pe creier, se povestește cum o pisică, o amărâtă de pisică cu puii abia fătați, omorâți de niște jigodii împuțite, a fost lovită cu un ciocan până aproape a fost omorâtă și ea, dar din fericire o doamnă cu suflet a salvat-o și astfel a ajuns la cei de la adăpost. 


Aloo, gara, în ce țară trăim? Chiar lăsăm așa toate bestiile să-și facă de cap?


Cu ce pot să-ți greșească niște pui de pisică de câteva zile? 


Măi, cât de monstru și nenorocit să fii să omori și să rănești un animal cu atâta cruzime? Un animal care nu ți-a greșit cu nimic? Cât de gloabă îngălată să fii să ataci o ființă care nu e în stare să se apere? 


Sincer, e dincolo de limita mea de-a înțelege cum îi rabdă pământul! Nu pot să-mi răspund și să vă răspund la întrebările astea pentru că nu-mi pot imagina cum dracu există astfel de specimene pe lumea asta, deși văd zilnic cazuri de genul. Credeți-mă că sunt momente în care îmi și dau lacrimile de frustrare în timp ce citesc poveștile nefericiților.


Pe voi ăștia care vă dați mari șmecheri că puteți chinui un animal, doar pentru că puteți, v-aș omorî fără drept de apel, dar nu înainte de a vă chinui exact la fel cum ați făcut și voi la rândul vostru cu acele biete suflete.


V-aș da cu ciocanul în cap, bestiilor! V-aș sugruma și v-aș da să mâncați otravă, numai asa ca să vedeți cât de bine e! 


Și cazul descris mai sus nu e singular, e doar unul dintre miile care se întâmplă zilnic în țara asta. 


Asociațiile astea sunt singura lor șansă la viață , șansă de a scăpa de teroarea unor copii cruzi sau a unor adulți fără minte. 


Nu va plac animalele, nu vreți un animal în preajmă? Foarte bine, nu trebuie să-l aveți, nu vă obligă nimeni, canaliilor! Dar măcar respectați-le drepturile și țineți-vă departe de ele, că sunt destui oameni care să le iubească și să le îngrijească. Dar măcar nu faceți un damage pe care să-l curețe alții după voi, boilor!


Poate limbajul meu din acest articol pare drastic și nedemn de o domnișoară. Puțin îmi pasă sincer!


Chiar m-am săturat să văd numai rău în jurul meu, numai ură și cruzime și să mă simt neputincioasă.


Poate veți zice că-s subiectivă, având în vedere că am și eu animale de casă, dar nu cred că sunt singura care simte asta. 


Dacă aveți o urmă de empatie în voi, știți că animalele astea simt și ele durere sau frică, pot fi și ele bucuroase sau pot să vă iubească la fel de mult înapoi. 


Poate dați si voi share ca să vadă nenorociții ăștia de schingiuitori de animale că ele nu sunt singure pe lumea asta. 


Unde-i poliția animalelor în toată ecuația asta, ha?


Hai să ne trezim odată la realitate oameni buni și vă rog, oricât și oricând puteți, donați pentru acești amărâți. Noi, oamenii simpli dar și cei de la adăposturi și ONG-uri, care de multe ori sunt depășiți de situație, suntem singura lor șansă.


Și vă rog fără replici istețe de genul: ”Ia-i tu pe toți acasă dacă ți-s așa dragi!” Un singur om nu poate salva sau lupta împotriva a mii de degenerați, așa ca ZIP IT! Ca să ajutăm trebuie să conlucrăm!


Ăsta e un strigăt de ajutor în numele lor! Pentru că și ele merită o mângâiere și o vorbă bună! 

În poze sunt #Doli și #Pisina. Aș mușca din oricine ar încerca să le facă rău!


  • Text Hover

Author


Avatar

Corina Chiorean

Hello, world! Childish and stubborn, I'm not your usual cup of tea. Oh, and once you know me, I'll introduce you to my other personalities as well. Don't worry, they're friendly and very chatty, unless you're a schmuck!