MYSELF

Young and foolish (3)

Odată ce m-am trezit în acest oraș superb, am început să-mi caut un job, că bani puși deoparte nu prea aveam ca să-mi permit să mă bucur de un concediu prelungit. Probabil uitasem să vă zic că închiriasem o dubă întreagă ca să-mi transporte toate lucrurile personale adunat timp de doi ani, înapoi în România.
Hi, there, my name is Corina and I’m a shopaholic. 😂😂😂

După aproximativ o lună de mers la interviuri, am găsit un job destul de fain, ca și auditor la o firmă americană. Nu mi-au plăcut în viața mea cifrele, nici nu am lucrat cu ele, însă jobul ăsta chiar mi-a plăcut. Era primul birou deschis în România al acestei companii și toți recruții erau noi, fără contact premergător cu firma sau cu conducerea ei.

Nu ne cunoșteam între noi deloc, ceea ce ne-a dat ocazia începem toți de la același nivel și să ne cunoaștem fără prejudecăți sau bisericuțe, cum știm că se întâmplă adesea.
Am legat prietenii faine, cu oameni faini cu care mai țin legătura și astăzi. Iar biroul era în clădirea The Office, la nici 5 minute de unde locuiam, un apartament cu o cameră din cartierul Mărăști.

Mi-a plăcut perioada în care am locuit singură, a fost un prilej bun de redescoperire, de a trece peste două relații eșuate, de a învăța să fiu și mai independentă. M-am bucurat mult de timpul avut la dispoziție ca să cunosc orașul, să-mi fac prieteni, sau să iau la rând cluburile și să mă distrez. Mi-am administrat cât am putut de bine veniturile nu tocmai mari, dar după părerea mea, a fost una dintre cele mai faine etape din viața de adult. Mă descurcam și să mă întrețin dar și să ies în oraș săptămânal sau să-mi cumpăr felurite lucruri de care aveam mai multă sau mai puțină nevoie.

Trecuse deja un an de când mă mutasem la Cluj, life was fine, dar urma să fie și mai bine, deoarce urma să-l cunosc pe #MrDarcy. A fost o întâlnire spontană dar care s-a soldat cu multe schimbări și aventuri pe plan personal și profesional de asemenea. Cum s-ar zice, mi-a dat viața peste cap, dar nu într-un sens rău. #woveyoumrdarcy

El fiind programator, bineînțeles că avea un program super flexibil, cu multe zile de work from home, după care am început și eu să tânjesc, având în vedere că lucram de la 9 la 17, orar specific corporatist. Iar faptul că eram într-o relație nouă mă făcea și mai mult să vreau să petrecem timp împreună.

Așa că după multe discuții și planuri dezbătute în creierii nopții sau dimineața la cafea, am decis să ne deschidem împreună o firmă. Astfel că în primăvara anului 2019, am trecut la statutul de antreprenor cu acte în regulă. Totuși, la câteva luni de la deschiderea firmei am decis să renunț la jobul de zi ca să mă pot dedica cu totul visurilor și scopului pentru care am pornit pe acest drum. Așa am considerat potrivit la momentul respectiv deoarece simțeam că nu-mi ajung orele dintr-o zi ca să jonglez și cu jobul și cu firma (care presupunea super multă muncă, mai ales la început) și cu viața personală.

Voiam să fac un singur lucru dar extrem de bine, nu 10 și incomplete. 

Problema e că și aici m-am înșelat și m-am culcat pe-o ureche prea devreme, deoarece nu mi-am făcut temele ca la carte.

Stați aproape pentru continuarea poveștii! 💋  • Text Hover

Author


Avatar

Corina Chiorean

Hello, world! Childish and stubborn, I'm not your usual cup of tea. Oh, and once you know me, I'll introduce you to my other personalities as well. Don't worry, they're friendly and very chatty, unless you're a schmuck!